18 شهریور 1393 - 8:50
شناسه خبر: 472
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
بازنگری در استاندارد مصرف روغن پالم در لبنیات
مدیرکل سازمان استاندارد استان تهران گفت: بازنگری در استاندارد مصرف روغن پالم در لبنیات با هدف محدود کردن مصرف این روغن انجام میشود.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران، مسلم بیات اظهار داشت: استفاده از روغن پالم تنها در 8 محصول لبنی مجاز است که بستنی، پنیر پروسس و پنیر پیتزا از آن جمله هستند.
وی تصریح کرد: کار بازنگری در استاندارد مصرف روغن پالم در این 8 محصول در حال انجام است تا از این طریق، مصرف این روغن در این محصولات محدودتر شود به طوری که در هیچ محصول لبنی از روغن پالم استفاده نشود.
بیات با بیان اینکه با بازنگری در استانداردها استفاده از روغن پالم محدود خواهد شد، ادامه داد: این مسئله که سازمان استاندارد به دنبال تدوین استانداردهای جدید در جهت افزایش مصرف روغن پالم در لبنیات است، شایعه است.
وی با بیان اینکه استفاده از روغن پالم در شیر و ماست ممنوع است، گفت: بررسی های ما در تهران نشان داد که در شیر و ماست توزیع شده در تهران، هیچ نمونهای از روغن پالم وجود نداشته است.
منبع: فارس